2019年甘肃专升本公共英语
甘肃专升本网 - 515148.COM / 我要无忧升本

甘肃专升本网

甘肃专升本面授班
    广告
您的位置: 首页 > 复习指导 > 公共英语 > 详细内容

甘肃专升本公共课英语词汇语法模拟题及答案解析(6)

2019年01月29日来源:甘肃专升本网作者:张小本 编辑:张小本 浏览:000挑错 投稿

甘肃专升本公共课英语词汇语法模拟题及答案解析(6)

1.Even though he has lived in China for many years, Mark still can not _______ himself to the Chinese customs.

A.adopt  B.adjust

C.adapt  D.accept

2.He tried to _______ with the manager for has salary.

A.evaluate  B.object  C.bargain  D.pause

3.To some _______, Mary still does not understand this unit. But she herself does not believe so.

A.extend  B.part

C.extent  D.content

4.Great Britain and France will hold a _______ regarding some European economic problems.

A.conference  B.reference

C.conversion  D.cooperation

5.Since he often travels on business, he can _______ himself to sleeping in any place he can find.

A.make  B.accustom

C.force  D.let

6.He has _______ much time and energy for his invention.

A.contained  B.proceeded

C.consumed  D.paid

7.A good teacher always tries to _______ students to ask question.

A.encourage  B.obey

C.recall  D.spread

8.If you want to see the chairman of the department, you’d better make an _______ with his secretary first.

A.admission  B.agreement

C.appointment  D.alphabet

9.They say the new film is a(n) _______ picture so they won’t go to see it.

A.internal  B.odd

C.interesting  D.dull

10.The judge _______ the murderer to twenty years in prison.

A.required  B.ordered

C.indicated  D.sentenced

参考答案:

1.C 2.C 3.C 4.A 5.B

6.C 7.A 8.C 9.D 10.D

    编辑:张小本 (挑错 / 投稿) / 本文网址:https://www.515148.com/fuxizhidao/yingyu/1912.html

    ------分隔线----------------------------
    ------分隔线----------------------------
    2020年甘肃专升本公共英语
    2019年甘肃专升本公共英语网站免费提供2019年甘肃专升本公共英语,甘肃专升本考试公共英语等最新信息,欢迎访问甘肃专升本公共英语栏目获取更多2019年甘肃专升本公共英语。2019年甘肃专升本公共英语更新时间:2019-05-24。
    甘肃专升本教材
      广告
    甘肃专升本网微信公众号